Vloerisolatie

Vloerisolatie

Met het hebben van een goed geïsoleerde woonruimte kunt u jaarlijks flink besparen. Iedere woonruimte verliest veel warmte door de buitenmuren, ramen, het dak en ook via de vloer. Een goed geïsoleerde ruimte gaat dit warmteverlies tegen. Stel u besluit te gaan investeren in het opnieuw isoleren van uw huis. De temperatuur van een goed geïsoleerde vloer ligt gemiddeld twee tot drie graden hoger dan de temperatuur van een niet geïsoleerde vloer. Hierdoor nemen de stookkosten Hierbij neemt uw jaarlijkse gasverbruik af van 2.300m³ naar 1.300 m³. Door deze afname in gasverbruik daalt uw energierekening met 650 euro per jaar. Hierdoor is uw investering in isolatie snel terugverdiend.

Koude voeten of onaangename geurtjes zijn vervelende bijkomstigheden die veroorzaakt kunnen worden door een slecht geïsoleerde vloer. Hierom is de juiste vloerisolatie naast een flinke besparing op uw energierekening, een flinke verbetering van de conformabiliteit van uw woning.

Het plaatsen van vloerverwarming

Het laten isoleren van uw vloer lijkt een zeer tijdrovende taak, maar onze specialisten kunnen dit klusje binnen één dag klaren.

De vloerisolatie wordt aangebracht door middel van spraytechniek tegen de onderkant van uw houten of betonnen vloer. Het materiaal wat bij deze spraytechniek wordt gebruikt, PUR vloerisolatie, wordt naadloos aangebracht, waardoor ieder naadje en hoekje volledig afgedicht is.

Vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming

Wanneer u besluit vloerisolatie te combineren met een vloerverwarming, ligt het rendement nog hoger. Dit omdat de warmte door de isolatie niet meer naar de kruipruimte kan trekken, maar alleen naar boven.

Het aan laten brengen van vloerisolatie door middel van de spraytechniek met PUR, kan u fikse besparingen op uw energierekening opleveren. Verder wordt uw woonruimte en stuk comfortabeler met een goed geïsoleerde vloer. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij onze medewerkers.

Geef een reactie